1611-danishcrown01norreport-1.jpg
Indsigt / Inspiration, Kampagneeffekt

Annoncering efter sæson – julekampagner på Outdoor

December er over os, og den søde juletid er om nogen en oplagt mulighed for at skrue ekstra op for markedsføringsaktiviteterne. Julehandlen tæller op imod 8 milliarder hvert år (Dansk Erhverv) og Outdoor åbner i den grad mulighed for at inspirere de køb, der lægges i kurven.

De kreative muligheder på Outdoor er mange, når man som annoncør ønsker at skabe opmærksomhed omkring sin virksomhed eller produkter og samtidig give en særlig oplevelse for sine kunder. Den ideelle julekampagne kan udfolde sig på flere forskellige måder og mangler du inspiration til, hvordan du skal udforme din næste julekampagne, giver vi dig her tre eksempler på, hvordan en succesfuld og kreativ løsning kan se ud.

Friland Økologi sætter fokus på økologisk kvalitet

For flere danskere har julemedisteren sammen med den klassiske flæskesteg en fast plads på menuen juleaften. På landsplan står menuen i 45,9% tilfælde på flæskesteg og 5,7% på medister (Coop Analyse). Hos Friland Økologi har ønsket været at sætte fokus på det økologiske grisekød og den gode smagsoplevelse, som julemenuen indbyder til.

1611-friland03kgsnytorv.jpg

Under titlen ”Slip den gode smag FRI” valgte Friland Økologi, blandt flere initiativer, at beklæde metroens flader på Kongens Nytorv med græssende økologiske grise og dertilhørende smagsprøver på økologisk julemedister. De eksklusive omgivelser og Rundingen ved nedgangstrappen er unik for Kongens Nytorv metrostation, hvor der er mulighed for at lave ekstraordinære løsninger – som også ses fra gadeplan. Frilands direktør Henrik Biilmann er godt tilfreds med afviklingen:

Erfaringen viser, at Metroen er et rigtig godt sted for os at være. Der er mange mennesker og mange lige i vores målgruppe, så vi glæder os til at møde forbrugeren i øjenhøjde og servere vores økologiske julemedister for de forbipasserende gæster

Henrik Biilmann, Direktør hos Friland
1611-friland08kongensnytorv.jpg

Metroinitiativet har været særlig bærende for kampagnen, hvor i alt 25 meters flade inkl. elevatorskakt og Play-netværk har været med til at sikre budskabet i Frilands FRI-markedsføringen, der bl.a. har til formål at sætte fokus på historien bag det økologiske kød og sikre økologisk gris på julebordene.

Mange danskere forbinder juletiden med god mad, og her er madoplevelser med dansk grisekød en vigtig del af julebordet. Derfor er det naturligt, at vi i denne periode slipper den gode smag fri og inddrager produkterne i kommunikationen

Henrik Biilman

Læs mere om initiativet på friland.dk

Den ikoniske "Coca Cola Santa" indtager metroen

Siden designet af den klassiske Coca-Cola julemand har den ikoniske figur, såvel som den røde farve, været en fast del af Coca-Colas årlige julekampagne. Og i år er bestemt ingen undtagelse. Her har julestemningen bl.a. spredt sig til metroen på Nørreport med en komplet foliering i Transfertunnellen og de digitale skærme i Metro Play-netværket.

Med omkring 450.000 rejsende om ugen, er Nørreport et unikt trafikalt knudepunkt og ca. 60 % af metroens passagerer på Nørreport kommer igennem Transfertunnellen. Ved en helfoliering af Transfertunnellen udnyttes de store flader til at skabe en virkningsfuld brandingzone ud over det sædvanlige, med muligheden for at tilkøbe dominans på den digitale skærm for en fuldendt løsning.

1612-cocacola13norreport.jpg

Hørsholm Midtpunkt klæder byen på til jul og vinter

Create er fællesnævneren for alle vores kreative løsninger, der lader kreativet udfolde sig over format og hjælper brandet med at nå nye højder. Som et af Danmarks førende Outdoor-medier giver Adshel-serien mulighed for at sikre både den lokale og den landsdækkende annoncør en kontinuerlig synlighed i strategisk udvalgte områder. Hørsholm Midtpunkt differentierer sig med et iøjnefaldende og kreativt tema på de klassiske Adshels i området i og omkring centret i Nordsjælland – et godt eksempel på kreativ udnyttelse af OOH-mediet i en specifik kontekst.

1612-hm002nivaavej.jpg
1610-horsholmmidtpunkt001.jpg

Læs mere her om de årstidsbestemte tendenser inden for Outdoor.

Ring til os

På +45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk