1710-rynkeby13norreport.jpg
Indsigt / Inspiration

Best practice: Dominér rummet i Københavns populære transit-netværk

Med eksklusive medier i hjertet af København sikrer metroen dig en attraktiv eksponering blandt de urbane københavnere, pendlere og shoppere. I et rum med mulighed for høj eksponering, stærk impact og øget brand awareness danner metroen rammen for de ugentlige 2,4 millioner af- og påstigere – mens de venter eller er på farten. Vi har samlet et udpluk af kreative og iøjnefaldende cases fra metroen, der har udnyttet rummet til fulde.

God Morgen bringer summervibes til juiceelskerne

Gennem intet mindre end 45 år har God Morgen jagtet den gode smag og løbende forfinet deres juice-serie med mange nye smagsvarianter.

Med solmodne appelsiner på række tog God Morgen imod de morgenfriske pendlere med fuld take-over på bl.a. Nørreport og bragte liv til kampagnen med folierede flader fra gulv til loft og øjeblikkelig brandaktivering med friske smagsprøver på deres nye, økologiske smagsvarianter.

L’or giver live performance til kaffen

En ellers almindelig dag i november blev Kongens Nytorv transformeret med forgyldte flader og autentisk fransk atmosfære, hvor de rejsende kunne nyde deres yndlings aroma fra det nye kaffebrand L’or Espresso til de bløde toner af singer/songwriter Luca Sophia på flygel. Et stærkt take-over med et samlet univers, der bredte sig over det samlede areal fra gadeplan til perron.

Ørsted slår et sving for en grønnere jul

Hvor mange sving skal der til at bage 174 julekager? Ørsted satte grøn energi på dagsordenen med et legende og juleinspireret univers i Transfertunnellen.

TrygFonden indgår EM-partnerskab med fokus på respekt for vand

TrygFonden har i samarbejde med Dansk Svømmeunion samlet 35 Respekt for vand EM-ambassadører blandt danske topsvømmere i forbindelse med EM 2017, der løber af stablen i Royal Arena 13.-17. december. Projektet fandt vej til metroen, hvor de meterlange perrondøre skabte et levende univers med det våde element i fokus.

1712trygfonden03amagerbro-copy.jpg
1712trygfonden04christianshavn.jpg

Se mange flere kampagner på vores Mediahub

Ring til os

På +45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk