1811-cocacola-roedovrevej-sloeret2.jpg

Adshel National Audience – x

Ram forbrugeren nationalt med høj frekvens.

Flader

425

Dækning

37

Frekvens

40

Uger

1

Adshels er Danmarks førende Outdoor-medie, og mediet er ideelt til at genere stor opmærksomhed, når du ønsker effektivt at kommunikere dit budskab bredt og på kort tid. Clear Channels Adshels finder du strategisk og geografisk placeret som netværk på bestemte lokationer i Danmark som fx  i detailhandelen, nær biografer samt ved befærdede veje og pladser.

Vores Adshels er inddelt i netværk, så dækning og frekvens maksimeres, og vi tilbyder fleksible pakker nationale og regionale skræddersyede løsninger, som hjælper dig med at nå bestemte målgrupper. Med vores fintmaskede segmenteringsværktøj Clear View kan vi desuden tilbyde at lokalisere en nærmere defineret målgruppe, så kampagnen målrettes endnu mere præcist. På denne måde kan du som lokal såvel som national annoncør få kontinuerlig synlighed i strategisk udvalgte områder til lav kontaktpris.

Visuelt og teknisk er Adshels bagbelyste vitriner, som giver mulighed for forskellige printmetoder, som f.eks. Dag/Nat-effekt og 3D-effekt, så du i endnu højere grad kan skabe opmærksomhed omkring din kampagne.

FORDELINGEN AF FLADER FINDES I FØLGENDE KOMMUNER

audience-pakkeweb.png
Flader
Montering
Mediepris
Totalpris
Antal uger
Flader -
Montering 0,-
Mediepris 0,-
Totalpris 0,-
Antal uger 1

Spørgsmål

Ring oss på +45 3644 0244 send en epost til kundeservice@clearchannel.dk

Download hele prislisten

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk