1905-rocketman-03-sloeret.jpg

Adshel National Cinema

Ram biografgængerne i hele Danmark.

Flader

425

Uger

1

Eksponér biografgængerne i gadebilledet, hvor folk færdes og inspireres. Brug Outdoor til at skabe buzz omkring aktuelle film i biografen og mind målgruppen om premiere dato eller ret henvender til individuelle behov for underholdning.

Outdoor og TV komplimenterer hinanden ved at ramme målgruppen på forskellige tider af dagen. Outdoor er samtidig det perfekte medie til storytelling, der i kombination med TV giver en unik ”re-play funktion”, som forstærker forståelse og påvirkning i målgruppen og øger kampagneeffekten.

Clear Channels Adshels finder du strategisk og geografisk placeret som netværk på bestemte lokationer i Danmark som fx nær biograferne, detailhandelen samt ved befærdede veje og pladser.

Vores Adshels er inddelt i netværk, så dækning og frekvens maksimeres, og vi tilbyder fleksible pakker nationale og regionale skræddersyede løsninger, som hjælper dig med at nå bestemte målgrupper. Med vores fintmaskede segmenteringsværktøj Clear View kan vi desuden tilbyde at lokalisere en nærmere defineret målgruppe, så kampagnen målrettes endnu mere præcist. På denne måde kan du som lokal såvel som national annoncør få kontinuerlig synlighed i strategisk udvalgte områder til lav kontaktpris.

Visuelt og teknisk er Adshels bagbelyste vitriner, som giver mulighed for forskellige printmetoder, som f.eks. Dag/Nat-effekt og 3D-effekt, så du i endnu højere grad kan skabe opmærksomhed omkring din kampagne.

FORDELINGEN AF FLADER FINDES I FØLGENDE KOMMUNER

adshel-biopakkeweb.jpg
Flader
Montering
Mediepris
Totalpris
Antal uger
Flader -
Montering 0,-
Mediepris 0,-
Totalpris 0,-
Antal uger 1

Spørgsmål

Ring oss på +45 3644 0244 send en epost til kundeservice@clearchannel.dk

Download hele prislisten

Relaterede medier

Adshels

Skab kendskab og bliv top-of-mind med landsdækkende Adshels

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk