1704-centerplakater05-sloeret.jpg

Adshel Supermarket Group of 3 S

Sidste eksponering inden købsbeslutningen.

Flader

275

Dækning

19%

Frekvens

2

Uger

2

Vind kampen om købet med vores Adshel Supermarket Group of 3. Adshel Supermarket Group of 3 er unik eksponering i detailhandlen primært placeret på parkeringspladser ved Danmarks største indkøbssteder (Føtex, Bilka og storcentre). Adshel Supermarket Group of 3 påvirker målgruppen tæt på beslutningsøjeblikket og sikrer synlighed i og ved dagligvare- og detailkæderne på tidspunkter, der ikke er afhængige af kædernes egne kampagnevinduer.

Vi har inddelt vores adshels i segmenterede pakker, så du rammer forbrugeren, når de er i umiddelbar nærhed af købssituationen. Det gælder både de store indkøb i varehusene, og de mindre køb i dagligvarebutikkerne.

Vi kalder det målrettet top-of-mind, hvor præmissen er at levere det afgørende budskab lige inden købsbeslutningen tages. 76% af det der puttes i indkøbsvognen er nemlig en konsekvens af det, der opleves umiddelbart op til indkøbssituationen (Retail Institute Scandinavia).

Mediet er ideelt som POS-supplement til din øvrige medieinvestering, da det på grund af sin placering kan skabe re-call til evt. tv-kampagner tæt på indkøbssituationen.

FORDELINGEN AF FLADER FINDES I FØLGENDE KOMMUNER

centerplakater-ny-1.jpg
Flader
Montering
Mediepris
Totalpris
Antal uger
Flader -
Montering 0,-
Mediepris 0,-
Totalpris 0,-
Antal uger 2

Spørgsmål

Ring oss på +45 3644 0244 send en epost til kundeservice@clearchannel.dk

Download hele prislisten

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk