ny-spectacular-inside-panel-id-60927.jpg

Airport

Verdensklasse medier i en verdensklasse lufthavn; Københavns Lufthavn.

Skandinaviens største lufthavn, Københavns Lufthavn, betragtes som et af de mest eksklusive lufthavnscentre i verden. Lufthavnens imponerende rammer danner tilsammen med vores premium analog og digitale medier en helt unik medieplatform til at skabe reklamer i verdensklasse. Reklamer der bygger stærke brands og skaber powerful impact med kreativitet og relevans.

Lufthavnen som medieplatform:

  • Eksklusive omgivelser og premium medier, der tilsammen danner rammen for en helt særlig medieplatform, du ikke finder andre steder i Danmark.
  • Indbyder til kreative løsninger og relevante budskaber, der skaber powerful impact, og i øget grad fanger målgruppens interesse.
  • Når et unikt mix af B2B- og B2C segmentet.
  • En platform, hvor du både kan skabe powerful impact, opnå høj frekvens og en lang eksponeringstid med vores forskellige mediepakker.

Airport Map:
Se hvor i lufthavnen formaterne er placeret.

Mediepakker 

Vi tilbyder mediepakker opdelt efter tre typer af formater; Play, Create og Classic. 

Play

Digitale reklamenetværk der både skaber dækning og impact. Indbyder til dynamiske, relevante budskaber, der i øget grad fanger målgruppens interesse. Se alle mediepakker i Play-netværket her.

ny-play-spectacular-panel-id-60690.jpg

Create

Kreative installationer, brand walls og metro domination, der skaber høj impact ved at du engagere og interagere med målgruppen, når de opholder sig i lufthavnen, og ved at dominere udvalgte områder. Se alle mediepakker i Create-netværket her.

create-brand-wall.jpg

Classic

Powerfulde, klassiske Spectacular-formater der ikke er til at overse og derfor skaber høj impact under hele rejsen gennem lufthavnen – både ude og inde. Se alle mediepakker i Classic-netværket her.

ny-spectacular-inside-panel-id-60707.jpg

Kontakt

Hugo Gerthofer

Sales Manager Airport

Ann Laybourn

Key Account Manager Airport

Mette Bjergager Niklasson

International Key Account Manager Airport

Spørgsmål

Ring oss på +45 3644 0244 send en epost til kundeservice@clearchannel.dk

Download hele prislisten

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk