platform-screen-doors.jpg

Platform Screen Doors Metro

Vær synlig for samtlige rejsende i metroen genom at udnytte de bevægelige elementer på perrongerne. Skab høj opmærksomhed rundt dit budskab med iøjefaldende placeringer i metroen.

Med mere end 1 million rejsende hver eneste uge, byder metroen på unikke kreative muligheder, samt Danmarks største digitale netværk.  Alt sammen på premium lokationer i et uforstyrret og eksklusivt outdoormiljø.

Metroen i København er et unikt kampagnemiljø, hvor annoncører opnår digital og analog dominans i et rent og uforstyrret eksponeringsmiljø. Kampagner i metroen sikrer brands høj involvering og stor kampagneeffekt.

Platform Doors

Her er muligheden for at bygge dækning og frekvens og øge kendskabet til din mærkevare centralt i København eller skabe opmærksomhed rundt dit budskab i den helt rigtige kontekst.   

En investering i en samlet pakke på København H, Christianshavn og Østerport skaber muligheden for at formidle dit budskab til i snit 77.000 mennesker om dagen fra mandag til fredag.      

Denne pakke giver også muligheden for f.eks. at øge kendskabet til de oplevelser man kan få på ”Den Blå Planet” eller events som sker i Bella Centeret eller Parken blandt passagerer på den nærliggende station. Man har i tillæg mulighed for at drive salg ved f.eks. at promovere tilbud og produkter 5 min før passagerne træder ind i Frederiksberg centret eller på Strøget.      

Platform Doors inkluderer foliering af dørene ved sporene på hver side av perronen. Afhængig af udformningen af stationen, så kan denne pakke i tillæg inkludere foliering av paneler mellem dørene samt statiske eller digitale skærme på perronen.        

  • Vær synlig for samtlige passagerer – alle skal igennem døren.
  • Udnyt de bevægelige elementer og skab iøjefaldende budskaber.

Kontakt

Kontakt os for at drøfte hvordan du kan styrke dit brand. Se kontaktinfo her.

Relaterede medier

Create Engage

Powerfuld impact ved at engagere og interagere med målgruppen.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk