play-still-04-0-rgb.jpg

PLAY HTML

Specifikationer

Format

Play Adshel Mall: 1080 x 1920 pixels

Play Billboard Mall: 1920 x 1080 pixels

Spotlængde

5, 10 eller 15 sekunder

Indstillinger

Maksimum 25 frames/sekund (fps)

Layout og udformning

Hvis løsningen bliver styret eksternt:

Løsningen bør være så let/komprimeret som mulig af hensyn til KB. En URL pr. motiv skal leveres til Clear Channel. I tilfælde af mere end ét motiv, skal en beskrivelse af den samlede løsning vedlægges URL’erne.

Hvis løsningen bliver styret af Clear Channel:

Den samlede HTML-pakke skal leveres som en selvstændig zip-fil, med hovedfilen som et HTML-dokument. Alle statiske elementer skal samles i zip-filen – dog kan dynamisk/live elementer indhentes fra eksterne servere. Denne mulighed er at foretrække, hvis løsningen indeholder tungere billedefiler eller videoer.

For begge løsninger:

HTML-dokumentet preloader i afspillerens hukommelse et par sekunder før løsningen vises på skærmen. Animationerne starter, så snart preloading starter.

Se nærmere instrukser her, for at pause animationer indtil de vises på skærmen: https://broadsign.com/docs/11-1-0/developers-intelligent-content/player-api-dynamic-content/dynamic-content/broadsignplay/

Ved at benytte funktionerne beskrevet i linket ovenfor, vil siden fremgå som en fejlmeddelelse på alle andre browsere, men afspilles korrekt i vores afspilningssystem.

Kontakt knut.hoydalsvik@clearchannel.no hvis du har spørgsmål vedrørende html-løsninger.

Øvrige oplysninger

Vores browser system er baseret på Chromium 59 og løsningen skal derfor udformes med muligheder afgrænset til Chromium 59. Vi kan ikke garantere, at funktionaliteten i Chromium 60 eller nyere vil fungere.

Spørgsmål

Ring oss på +45 3644 0244 send en epost til kundeservice@clearchannel.dk

Download hele prislisten

Relaterede medier

Play Mall

Styrk dit brand med reklamer i shoppingcentre.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk