sedumtag-vaerloese-09.jpg
Nyheder / Samfundsansvar

Clear Channels buslæskærme med sedumtag bidrager positivt til biodiversiteten i Furesø Kommune

21/10-21
Nye buslæskærme med sedumtag bidrager positivt til biodiversiteten i Furesø Kommune.

Med en powerfuld platform, der dagligt når befolkningen, dér hvor de bor og har deres daglige gang, kommer store muligheder men også et stort ansvar. Derfor har vi et klart mål, om at vores tilstedeværelse skal bidrage til at forbedre og fremtidssikre byer i Skandinavien. Det gør vi blandt andet ved løbende at investere i infrastruktur og projekter, der bidrager til at gøre Outdoor-mediet til en platform, der bidrager positivt. Senest har vi installeret nye buslæskærme med sedumtag i Furesø kommune.

Dorrit Jakobsen Gundstrup, Afdelingsleder i Vej, Trafik og Grøn omstilling, Furesø Kommune, udtaler:

”Hos Furesø Kommune er vi glade for nu at kunne tage de nye flotte buslæskærme i brug. Sedumtagene både pynter, og bidrager direkte til vores alles biodiversitet. Vi tager klimaet meget alvorligt, og de nye skærme er et af flere tiltag, der skal gøre det endnu mere attraktivt for vores borgere at bruge den offentlige transport, og således nedbringe udledningen af drivhusgasser.”

Sedumtage bidrager på flere måder positivt til byerne; de grønne tage er både smukke, bidrager til biodiversiteten og tilbageholder regnvand, der derfor ikke belaster kloaksystemet. Hertil tilbyder de nye buslæskærme selvfølgelig siddepladser og yder ly for vejrforholdene for kommunens borgere, når de venter på bussen.

sedumtag-vaerloese-01.jpg

Kontakt

Josephine Faurschou

Marketing & Event Manager

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk