0422-lantmannenschulstad-hatting-create-tower-week16-roedovre-03.jpg
Nyheder / Inspiration

Hatting relancerer og underbygger nyt univers med kreative outdoor løsninger

27/4-22
Som en del af relancering af deres nye produktunivers, bestående af fastfood brød til de kreative kokke ude i de danske køkkener, valgte Lantmännen at aktivere sin sidste kampagne via landsdækkende adshels for at opnå en bred dækning. En del af disse adshels blev udviklet i samarbejde med vores Create-afdeling, som kreerede en løsning der sprænger rammerne i mere end én forstand.

Der stor vækst i fastfood-kategorien, og det primære mål med kampagnen er at styrke positionen i kategorien, og blive det foretrukne produkt i basis-sortimentet. Hatting Fastfoods kampagne favner mange danskere, da budskabet er, at Hatting Fastfood ikke er dommer over for hvad danskerne putter i deres burger eller hotdog, men at de blot leverer rammerne, nemlig brødet.

Lantmännen, som står bag Hatting Fastfood, udtaler:

For at relancere Hatting Fastfood ser vi outdoor mediet, som en vigtig kanal, for at ramme den brede målgruppe og skabe kendskab til relanceringen. Årsagen til at vi vælger et outdoormix bestående af traditionel outdoor, samt kreativ outdoor på toppen, er for at skabe ekstra blikfang i gadebilledet.

Anne Sofie Snoer, Marketing Manager hos Lantmännen

Anne Sofie Snoer sa at det kreative outdoor medie er med til at formidle og understrege budskapet i kampagnen.

– Hertil byder Hatting Fastfood, med den nye stil og tone, indenfor i et kreativt legende univers med plads til alle, som vi netop ser at det kreative outdoor medie er med til at formidle og understrege.

0422-lantmannenschulstad-hatting-create-week16-ballerup-01.jpg

VIL DU SELV SPRÆNGE RAMMERNE PÅ DIN OUTDOOR?

Vores Create-afdeling har stor erfaring med at lave kreative løsninger og imponerende outdoor installationer, som sikrer dig en tydelig tilstedeværelse i gadebilledet – læs mere her.

Kontakt

Vil du vide mere om kreative kampagner? Kontakt:

Rasmus Lundorff

Senior Manager Create & Engage

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk