1708ikea05noerreport-copy.jpg
Nyheder / Digitalt, Inspiration

IKEA giver inspiration på farten

Nyd IKEA kataloget uanset hvor du er! Sådan lyder det fra møbelgiganten selv, der satte nye højder for katalog-formatet, og i et kreativt univers præsenterede deres nye produktkatalog i et stort digitalt format i metroen på Nørreport station.

For IKEA handler det om mennesker og hvad bedre end at lade forbrugeren opleve og engagere sig med brandet direkte, hvor de befinder sig.  De mere end 508.000 ugentlige passagerer på Nørreport Station kunne således lade sig inspirere af IKEAs living room-serie på deres rejse fra perron til gadeplan, for til slut at bladre sig igennem det fulde katalog i et meterhøjt digital-format.

Vi er meget tilfredse med resultatet, som vi har fået rigtig positiv respons på. Kampagnen i Metroen gav os mulighed for at skabe en anderledes og fremtrædende løsning, som en del af et større mediemix, og samtidig skabe opmærksomhed i bybilledet.

Helle Schmidt, Senior Marketing Project Leader, IKEA Danmark
ikea-redi.jpg
1708ikea02noerreport-copy.jpg

Clear Channels digitale OOH-løsninger giver en unik fleksibilitet og mulighed for at integrere foliering, sampling og events med komplekse dynamiske og interaktive løsninger. Udnyt muligheden for at skabe et samlet kreativt format, der ikke blot øger kendskab hos forbrugeren, men driver salg til butik.

1708ikea05noerreport-copy.jpg
1708ikea03noerreport-copy.jpg

Få indsigt og inspiration til din næste kreative kampagne her.

Ring til os

På +45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk