hero-sweden-play-spectacular.jpg
Nyheder

KENNETH EK ADMINISTRERENDE DIREKTØR FOR CLEAR CHANNEL I SKANDINAVIEN

8/2-22
Clear Channel International udnævner Kenneth Ek som administrerende direktør for den skandinaviske virksomhed og medlem af det europæiske ledelsesteam.

Kenneth har haft rollen som midlertidig administrerende direktør siden oktober 2021, en løsning, der nu bliver permanent med øjeblikkelig virkning. Det skandinaviske ledelsesteam får desuden to nye medlemmer i form af landecheferne fra Clear Channel i Danmark og Norge, Karsten Rask Mikkelsen og Dennis Højland Nyegaard.

Jeg er stolt og glad over at have fået tilliden til fortsat at lede Clear Channels skandinaviske forretning. Med Karsten og Dennis i ledelsesteamet er der muligheder for fortsat at styrke vores skandinaviske position og vores samlede internationale løsninger. Vi er i en ekstremt spændende udviklingsfase i alle tre lande, og jeg ser frem til at arbejde sammen med teamet for at drive kundetilbuddet og forretningen til næste niveau.

Kenneth Ek, administrerende direktør i Clear Channel Skandinavien

I løbet af foråret vil en række vigtige milepæle finde sted, der yderligere styrker Clear Channels position som Skandinaviens stærkeste reach-medium. Udbygningen af ​​420 annoncesteder i centrum af Stockholm og det nye samarbejde med Københavns lufthavn udgør en vigtig del af den digitale ekspansion. Samtidig investerer virksomheden massivt i at i Sverige drive udendørsmedierne frem ved at lancere et programmatisk tilbud og smartere valgmuligheder ved hjælp af Clear Channel Radar.

-Vi har allerede den bedste rækkevidde på mediemarkedet i Skandinavien. Vi er nu klar til at fortsætte med at udvikle vores tilbud og imødekomme vores kunders efterspørgsel ved at udvide vores digitale platform, tilbyde smartere reach-løsninger og lancere vores programmatiske investering, siger Kenneth.

kenneth-ek-1.jpg

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk