0522-polestaraouto-playbillboard-cphairport-clearchanneldanmark-week18-02.jpg
Nyheder / Analyse

Lufthavns-trafikken når højeste punkt siden pandemien

16/5-22
Hver måned udgiver Københavns Lufthavn trafiktallene for den foregående måned – og tallene fra april viser, at antallet af rejsende er stødt stigende. Hvor det i årets første måned, kun var 4 ud af 10 passagerer der var tilbage, var 7 ud af 10 tilbage i april.

Efter et par år med færre passagerer, ser vi nu at tallene begynder at normalisere sig.

I april satte 1.8 mio. passagerer fod i lufthavnen, mod 2.5 mio. samme måned i 2019.

En vigtig platform

Efter at have overtaget de kommercielle reklamerettigheder i Københavns lufthavn tilbage i januar, har vi hos Clear Channel opdateret alle digitale skærme og lavet nye spændende installationer, der matcher lufthavnens internationale niveau.

Vi er utroligt glade for den positive udvikling i lufthavnen. Vi har investeret meget i at have et produkt i særklasse, klar til fremtidens passagerer og vi ser frem til at bidrage med et spændende og engagerende univers, for de mange passagerer i lufthavnen.

Hugo Gerthofer, Sales Manager Airport hos Clear Channel

Alt i alt består investeringen i nye digitale skærme på over 170 placeringer, bestående af vores digitale netværk, Spectacular-skærme, samt Brand Walls med ekstra høj SOV. Hertil kommer vores Spectacular-bannere på 16 placeringer, både inde og ude – det hele, installeret med henblik på at sikre dit brand maksimal synlighed i et ekslusivt miljø – læs mere om det her.

Interesseret i at høre mere om mulighederne for dit brand i lufthavnen?

Kontakt

Hugo Gerthofer

Sales Director

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk