0822-mazda-spectacular-cphairport-clearchanneldanmark-week35-09.jpg
Nyheder / Inspiration

Medier – overblik over hovedstaden

3/10-22
Hos Clear Channel arbejder vi altid på at forbedre vores sammensætning af medier, så vores kunder har mulighed for at kommunikere til dem de ønsker, der hvor de ønsker.
Her får du et indblik i nogle af de forskellige impact-, dominans- og digitalprodukter vi tilbyder i hovedstaden.

Metro

I metroen får du som annoncør et rent og uforstyrret eksponeringsmiljø, hvor du har mulighed for at opnå analog og digital dominans.

Dominans på Nørreport og Kongens Nytorv:

Lad dit brand dominere en hel station for stor effekt på en af de mest centrale stationer med mest trafik. Væk opmærksomhed med foliering på steder såsom vægge, rulletrapper, søjler og døre. Kreative installationer skaber stor impact ved at engagere og interagere med målgrupperne, når de opholder sig på stationen.

Transfertunnel Nørreport

Skab en altomsluttende oplevelse for de rejsende med Transfer Tunnel Nørreport, som er det optimale format til brands der ønsker at opnå impact med der huskes. Pakken inkluderer foliering af alle væggene samt 7 digitale skærme. Kombinationen af store formater og levende billeder skaber kreative rammer og muligheden for at dit brand vækker opsigt.  Kan kombineres med Station Domination Nørreport

Play Adshel Metro

Udover at bestå af en lang række af store og spektakulære printflader, findes der i metroen også et stort og moderne digitalt netværk, bestående af 167 skærme placeret på perroner og andre placeringer med stort flow af trafik. Play Adshel Metro er et fleksibelt og eksklusivt format med mulighed for at ændre budskaber, tilpasse indhold og opdatere i realtid med dynamisk indhold.

Airport

Københavns Lufthavn betragtes som et af de mest eksklusive lufthavnscentre i verden. Lufthavnens imponerende rammer, danner tilsammen med vores premium analoge og digitale medier, en helt unik medieplatform. Skab kraftfuld impact og opnå høj frekvens gennem lang eksponeringstid i de eksklusive rammer i nordens største lufthavn.

Play Adshel & Billboard Airport

Det optimale dæknings- og impactnetværk til brands der ønsker at nå alle passagerer, der opholder sig og rejser til og fra lufthavnen – både turister og lokale. Målgruppen møder netværket på rejsen gennem lufthavnen – fra ankomst til bagageudlevering.

Play er et fleksibelt og eksklusivt format med mulighed for at ændre budskaber, tilpasse indhold og opdatere i realtid med dynamiske budskaber.

Create Brand Wall

Kreative installationer der skaber powerful impact ved at du engagerer og interagerer med målgruppen, når de opholder sig i lufthavnen, og ved at dominere i udvalgte områder. Byg området op med foliering omkring digitale skærme og skab en storslået oplevelse for de rejsende.

Spectacular Airport

Powerfulde, klassiske Spectacular-formater der ikke er til at overse og derfor skaber høj impact under hele rejsen gennem lufthavnen – både ude og inde. Vi tilbyder 10 forskellige Spectaculars, der er opdelt efter hvor de enkelte Spectaculars er placeret; uden for eller inden for i lufthavnen. Formatet er optimalt til brandet der ønsker at skabe langvarige branding-kampagner i lufthavnen.

Play Mall

Play Mall Adshel & Billboard

Med 157 digitale skærme i 14 af Danmarks mest besøgte shoppingcentre når du 1 mio. ugentlige besøgende, lige når forbrugeren handler, med mulighed for at give tips og ideer, der gør shopping endnu sjovere. Benyt f.eks kontekt- og målgruppetilpasset annoncering, der kan styres af realtidsdata. Dette giver dig mulighed for at skabe det rigtige budskab og attraktive tilbud til dine målgrupper på det rigtige tidspunkt og i de rigtige omgivelser. Badetøj i godt vejr og regntøj i regn? Eller at det er på høje tid at købe snacks inden aftenens store kamp på TV?

Spectacular

Spectacular

Skab stor opmærksomhed og wow-factor hos forbrugeren i hovedstaden med Spectaculars store flader. De store formater består udelukkende af de allerbedste lokationer i befolkningstætte områder og er oplagte til kreative løsninger.

Interesseret i at høre mere om mulighederne i hovedstaden?

Kontakt:

Anna-Karina Haugaard

Sales Manager

Farshad Qazi

Head of Sales

Hugo Gerthofer

Sales Director

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk