test.jpg
Nyheder

Ny Country Manager hos Clear Channel Danmark

Karsten Rask Mikkelsen er vores nye Country Manager. Han tiltræder rollen som efterfølger til Maj-Britt Brøchner-Mortensen, der efter tre år forlader virksomheden til fordel for nye udfordringer. Karsten tiltræder sin nye rolle d. 1. juni og vil være afgørende for arbejdet med fortsat at styrke vores position på det danske mediemarked.

Vi har i de seneste år styrket vores position på det danske mediemarked og etableret os som et stærkt dækningsmedie, med stort fokus på at skabe kreative løsninger på outdoor-formatet. Udviklingen er sket under Maj-Britt Brøchner-Mortensens ledelse, der efter tre år i rollen som Sales Director og Country Manager forlader Clear Channel og erstattes af Karsten Rask Mikkelsen.

Karsten forfremmes fra rollen som Commercial Director hos AFA JCDecaux. Han har mange års erfaring fra mediebranchen og en stærk baggrund indenfor salg, markedsføring og forretningsudvikling. Forinden sin tid hos AFA JCDecaux var Karsten ansat hos blandt andet Udbudsvagten A/S og Dagbladet Børsen A/S.

Clear Channel har været på en imponerende rejse med stort fokus på kundens behov og på at skabe nye forudsætninger for fremtidens outdoor-reklamer. Jeg ser frem til at bidrage med min erfaring fra branchen og mediemarkedet generelt for sammen med teamet yderligere at styrke Clear Channel’s position på det danske mediemarked som Skandinaviens førende dækningsmedie.
Karsten Rask Mikkelsen.

”Vi er meget glade for at byde Karsten velkommen i en nøglerolle for både Clear Channel Danmark og Clear Channel Skandinavien. Vi er overbeviste om, at hans brede erfaring og etablerede position på det danske mediemarked er en styrke, når vi med fuld fart, fortsætter vores vækstrejse. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke Maj-Britt for hendes fantastiske indsats hos os i Clear Channel, hos vores kunder og i branchen generelt. Vi ønsker hende et stort tillykke med de nye udfordringer,”

siger Claes Kugelberg, Chief Commercial Officer, Clear Channel Scandinavia.

Kontakt.

Josephine Faurschou

Marketing & Event Manager

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk