nextm-2.jpg
Nyheder / Digitalt, Inspiration

Oplev fremtidens teknologi på NextM – Danmarks største tech-konference

Når Danmarks største medie-og tech konference, NextM, for tredje år i træk slår dørene op d. 5. og 6. april i Frihavnen i København, er det med Clear Channel som partner.

NextM er arrangeret af mediebureauerne i GroupM, og sætter fokus på den digitale transformation og hvordan den digitale udvikling skaber nye muligheder for såvel medier som annoncører.

En af årets helt store keynotes er Dr. Kate Stone, der med sin baggrund fra elektronik og fysik åbner op omkring helt nye muligheder inden for digitalisering af traditionel print – og sammen med Clear Channel præsenterer årets hackathon ”Hack an Adshel”.

nextm-3.jpg

Hack en Adshel

Årets hackathon ”Hack an Adshel” er baseret på Dr. Kate Stone’s digitale platform for print og bliver udført på et af Clear Channels klassiske Adshels. Udvalgte teams fra GroupM’s bureauer – Mindshare, MEC, Mediacom og Maxus, har i den forbindelse udviklet digitale koncepter for brugen af Adshels for forskellige annoncører og blandt de tre bedste koncepter findes vinderen af årets hackathon. Clear Channel har sammen med Dr. Kate Stone nomineret de tre koncepter, der præsenteres ved NextM.

Vi har bedt GroupM's kreative kundeteams om at udfordre os, og lave et digitalt hack på en standard Adshel – og jeg glæder mig meget til at se en række stærke kreative digitale koncepter

Dennis Højland Nyegaard, Country Manager hos Clear Channel Danmark
nextm-5.jpg

Årets NextM har samlet flere af verdens top keynote speakers, der vil tale om emner som Virtual Reality, Machine Learnings, Artificial Intelligence, hacking og datasikkerhed og ikke mindst, hvordan man på toppen af de nye teknologiske platforme og værktøjer kan dyrke kreativiteten.

DOOH er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om at erstatte en printet Outdoor plakat med en skærm – digitaliseringen af Outdoor kan gøres på mange forskellige måder, og årets Hackathon ved NextM udfordrer den gense måde at tænke digitalisering på

Mikkel Hagedorn, Head of Innovation i GroupM
nextm-4.jpg
25608724795-4c9a3154f4-o.jpg

Hvis du deltager i årets NextM-konference, kan du møde Clear Channel på standen i Tech Garden.

Læs mere her om NextM.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk