conservation-international-cop26-3-archwaystorm-1-scaled.jpg
Nyheder / Samfundsansvar

QR-KODER TRANSPORTERER OS TIL NOGLE AF DE MEST MAJESTISKE LYDLANDSKABER

4/11-21
Vi er stolte af at støtte Conservation International i vores første globale pro-bono-kampagne, #HearMe.

Stor synlighed er afgørende for velgørenhedsorganisationer, der ønsker at nå ud til mange og engagere modtageren.Derfor donerer vi årligt medieplads til for eksempel  Børnecancerfonden, Aids fondet, Pride og WHO.

I løbet af COP26 viste vores digitale skærme Conservation Internationals kampagne, som inviterede forbipasserende til at stoppe op og lytte til naturens smukke lyde. Kampagnen søgte at sikre, at naturen har en stemme ved bordet ved COP26 og at inspirere verdens ledere og mennesker rundt om i verden til at forstå, hvad der vil gå tabt, hvis vi undlader at beskytte naturen. Vores skærme indeholdt QR-koder, som transporterede forbipasserende til nogle af de mest majestætiske naturlige lydlandskaber fra hele verden og gjorde det muligt for folk at lære mere om Conservation Internationals vigtige arbejde.

Stor mulighed for at nå ud til mange. ​ Stort ansvar for at gøre en forskel.

Vores massive tilstedeværelse i byerne skal bidrage til at forbedre og fremtidssikre byer i Skandinavien. Vi mener, at vi har et ansvar for at tjene vores lokalsamfund og yde et positivt bidrag til samfundet. Vi investerer løbende i infrastruktur og projekter for at finde nye og interessante måder at fortsætte med at gøre Out of Home til en platform for det gode. Det er derfor, vi støtter Conservation International og lancerede denne globale pro-bono-kampagne.

Læs mere her for at fordybe dig i lydlandskaberne, og #HearMeWhileYouCan.

conservation-international-cop26-3-archwaystorm-scaled.jpg

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk