sedumtag-vaerloese-09-1.jpg

Bæredygtighed

Vi er en stor del af byrummet, og føler os derfor forpligtede til at bidrage positivt til miljøet og samfundet. Derfor har vi klare miljømål, driver projekter og indgår i partnerskaber, der skaber trivsel og tryghed i samfundet.

En stor del af byrummet - et stort ansvar for miljøet

Vi har et klart klimamål: At være CO2-neutrale i 2030 inden for Scope 1 og inden 2045 nå Scope 2 og 3. Vi når målet ved at investere i tiltag, der har en reel indflydelse og reducerer vores CO2-udslip.

Vores miljøaftryk er størst, når det kommer til transport og forbrug af el.  

Derfor: 

  • Arbejder vi for at vores el-aftaler består af grøn energi 
  • Har vi indført en miljøvenlig rejse- og bilpolitik. 

Vi arbejder hertil på, at alle vores fremtidige samarbejdspartneres el-aftaler, der vedrører os, består af grøn energi, og at vores leverandører, der opsætter vores kampagner, anvender miljøvenlige køretøjer, hvor det er muligt.

Andre konkrete miljøindsatser

Byudstyr  
• Vaskes med 100% blødt vand.
• Produceres i materiale der kan repareres eller genanvendes fremfor materiale der skal deponeres.
• Produceres p.t. med minimum 70% genanvendt aluminium.

Plakater  
• Papir produceres på Grycksbo papirfabrik hvis produktion er CO2-neutral.
• Trykkes på klimaneutralt trykkeri: Billes trykkeri.

Genbrug  
• Alle plakater køres til genbrug efter endt kampagneperiode. 

Grøn infrastruktur 
• 50% af vores annonceindtægter geninvesteres i infrastruktur i byen.

En stor del af byrummet - et stort ansvar for samfundet

Vi driver projekter og indgår i partnerskaber, der bidrager til lokale miljøer og styrker sociale fællesskaber.

Vores partnerskaber og donationer er baseret på at:

  • Fremme trivsel blandt udsatte grupper
  • Styrke tryghed i det offentlige rum
  • Fremme menneskers lige værdi og ret til at tage plads i det offentlige rum. 

Sammen i biografen

I 2023 stod Clear Channel bag et samarbejde med Nordisk Film, Egmont, Ventilen og Lionsgate, som gik ud på at invitere ensomme unge i hovedstadsområdet sammen i biografen. Her fik de unge mulighed for at møde grupper af andre unge og finde et fællesskab med socialt samvær før og efter filmen. Initiativet kom på baggrund af en analyse fra Dansk Ungdoms Fællesråd fra sommeren 2023, som viste at 31 % føler sig ensomme, hvilket kan påvirke unges helbred.

Læs mere om samarbejdet her.

sammenibiografen-dooh-2.jpg

Natteravnene

Natteravnene gør en stor indsats for at skabe tryghed for børn og unge i nattelivet, i det offentlige rum. Natteravnene er frivillige voksne, som er synligt til stede i deres lokalområde, og er verdens største franchise-lignende frivillig koncept. I vinteren 2022/2023 gik vi sammen om en kampagne for at indsamle penge til organisationen, og vi samarbejder på nuværende tidspunkt om yderligere initiativer for at fremme organisationens vigtige arbejde.

22-23-natteravnene-playmetro-frederiksberg-02.jpg

Røde Kors

Røde Kors i Danmark afhjælper social nød og gør en medmenneskelig forskel med udgangspunkt i lokale behov og det enkelte menneskes livssituation. Deres aktiviteter i Danmark inkluderer socialt arbejde i lokalsamfund, førstehjælp til alle, humanitære opgaver i forbindelse med modtagelsen af asylansøgere, sundhedsklinik, samaritter og beredskab.
Den seneste kampagne på vores flader er en ny vinkel på Røde Kors’ genbrug, hvor de sørger for at danskernes brugte tøj bliver omdannet til nødhjælp og socialt arbejde.

0224-roedekors-playmall-week07-ballerupcentret-02.jpg

Pride

Pride har i mange år været en fast samarbejdspartner, hvor vi sammen har fokuseret på at synliggøre deres vigtige budskaber om menneskers rettigheder og friheden til at føle sig tryg, uanset hvem man er. Under WorldPride og EuroGames, i 2021, gik vi for eksempel sammen om at skabe en kampagne, der synliggjorde statements fra LGBT+ personer fra hele verden – om hvad inklusion betød for dem. Dette var også temaet for festivalen, der gik under hashtagget YouAreIncluded. Med kampagnen fik vi synliggjort Pride og delt de vigtige statements i alle vores byer i Danmark. Læs mere om kampagnen her.

Vi samarbejder også med Oslo Pride, Stockholm Pride og  West Pride. Læs mere om vores arbejde med Oslo Pride her og Stockholm Pride her. Vi er også engageret i Pride i Frankrig, Spanien, Belgien, Irland, Storbritannien, Holland og Italien.

letsridewithpridetogether.jpg

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk