Nyheder

Nyheder / Analyse

Relevant outdoor for de unge?

3/10-22
Danskernes medieforbrug er under forandring. Særligt de unge vælger de traditionelle medier fra, til fordel for sociale medier. Et eksempel fra USA er, at de unge i højere grad benytter TikTok frem for Google, når de skal søge på nettet.

Læs mere
Nyheder / Inspiration

Medier – overblik over hovedstaden

3/10-22
Hos Clear Channel arbejder vi altid på at forbedre vores sammensætning af medier, så vores kunder har mulighed for at kommunikere til dem de ønsker, der hvor de ønsker.
Her får du et indblik i nogle af de forskellige impact-, dominans- og digitalprodukter vi tilbyder i hovedstaden.

Læs mere
Nyheder / Presse

Clear Channel strengthens the Scandinavian management team

16/9-22
In a continued strong 2022 with several new strategically important contracts, Clear Channel Scandinavia welcomes new names and positions to the Scandinavian management team. Branka Solar assumes the role as Scandinavian Chief Development & Construction Officer, whilst Claes Kugelberg is appointed as the company's Deputy Chief Executive Officer.

Læs mere
Nyheder / Digitalt, Inspiration

OnePlus 3D kampagne i Københavns Lufthavn

18/8-22
Da OnePlus lancerede den nye OnePlus 10 Pro med Hasselblad kamera, rykkede OnePlus grænserne for kamerateknologi i telefoner. Som en del af deres fremstød, rykker de nu også grænserne for DOOH i Københavns Lufthavn. Derfor kan du de næste fire uger opleve den første 3D kampagne i Københavns Lufthavn. Kampagnen er skabt i et samarbejde mellem OnePlus og Clear Channel, som har stået for produktion af spottet i samarbejde med Adesso Danmark.

Læs mere
Nyheder / CSR, Samfundsansvar

Copenhagen Pride x Clear Channel

17/8-22
Fra d. 13-21 august inviterer Copenhagen Pride til årets fejring af mangfoldighed rundt i de københavnske gader. En fest der foregår i byen, hvor alle er velkomne. Endnu engang støtter Clear Channel op omkring Pride og donerer medieplads til at sprede budskabet om frihed til at være den man er.

Læs mere
Nyheder / CSR, Samfundsansvar

STOLT PARTNERSKAB MED PRIDE I HELE SKANDINAVIEN

12/8-22
Clear Channel har en stolt tradition af at samarbejde med Pride, og i år er vi glade for at samarbejde med både Oslo Pride, Stockholm Pride, West Pride og Copenhagen Pride.
LGBT+-rettighedsbevægelsen har gjort imponerende og vigtige fremskridt i løbet af de sidste årtier, og den store synlighed bevægelsen har opnået er takket være de årlige pride-festivaler. Festivaler der har deres rødder i bybilledet. Med vores digitale platform, ønsker vi at bidrage til at dele den farverige manifestation af alles ret til at elske den de vil, og være den, de vil være.

Læs mere

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk