Nyheder

Nyheder

Veldokumenteret, exceptionel dækning hos Clear Channel

Skab kendskab og bliv top-of-mind på kort tid med en landsdækkende outdoor-kampagne. Vores Adshels er taktisk placeret ved blandt andet trafikerede veje, biografer, supermarkeder, uddannelsesinstitutioner og busstoppesteder. Din Adshel-kampagne kan være national med mange hundrede reklameflader, eller skræddersyet med udvalgte placeringer efter dit ønske.

Læs mere
Nyheder

Ny Country Manager hos Clear Channel Danmark

Karsten Rask Mikkelsen er vores nye Country Manager. Han tiltræder rollen som efterfølger til Maj-Britt Brøchner-Mortensen, der efter tre år forlader virksomheden til fordel for nye udfordringer. Karsten tiltræder sin nye rolle d. 1. juni og vil være afgørende for arbejdet med fortsat at styrke vores position på det danske mediemarked.

Læs mere
Nyheder

Aldrig set før; Lidl vækker lugtesansen på outdoor-mediet

Lidl er klar med ny brandidentitet, nyt slogan og ny imagekampagne, der skal fremhæve kædens fokus på friskhed. En landsdækkende outdoor-kampagne synliggør derfor budskabet om friskheden, og med ønsket om at skabe øget opmærksomhed med innovation og kreativitet, er Lidl first-mover, i Danmark, på at vække både syns-og lugtesansen til live i gadebilledet.

Læs mere
Nyheder

Kreativ inspiration fra Schulstad

Schulstad sparkede 2021 i gang med årets største kampagne, da de lancerede det nye signaturbrød, Sol over Gudhjem. Nu går de igen all in på outdoor med deres seneste kampagne for to nye brødvarianter, 5 fibre, hvor kreativitet spiller en afgørende rolle i at skabe øget opmærksomhed.

Læs mere

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk