warner-scaled-e1584448906659.jpg

Planlæg

Her har vi samlet forskellig information og værktøjer, så du nemt og effektivt kan planlægge din næste reklamekampagne hos os.

Digital Production

Vi har samlet vores bedste tips til, hvordan du udformer digitale spots på Outdoor, så du får optimal effekt.

Digital Production.

Vi målretter din kommunikation med Clear View

Med Clear View placerer vi dit budskab strategisk, så du rammer forbrugeren når det er mest relevant. Clear View er et segmenteringsværktøj, som gør os i stand til at målrette din Outdoor kampagne mod specifikke målgrupper. Der hvor de bor og/eller omkring interessepunkter (POI’er) hvor de færdes, inspireres og gør deres indkøb. Vi kalder det målrettet top-of-mind, og grundlæggende handler det om at levere dit budskab på det rette sted, på rette tidspunkt.

1. Målgruppe 

Clear View integrerer demografiske og sociografiske data fra Gallup Conzoom, og segmenterer ud fra, hvor målgruppen er bosat. Conzooms data opdeler befolkningen i grupper og typer via matematisk datamodellering, statistikker og interviews opnået gennem mange års dataindsamling.

2. Medieplaceringer

Herefter udvælger Clear Channel de medieplaceringer, der skal benyttes for, at eksponere den specifikke målgruppe bedst muligt. For segmenterede kampagner gælder det fx, at man har mulighed for at udvælge segmenterede paneler inden for en radius af 150m. fra målgruppens bopæl fx børnefamilier eller unge bosiddende i storbyer.

3. Point of interest

Det er også muligt at eksponere interessepunkter – eksempelvis placeringer i kort afstand til uddannelsesinstitution, fitnesscenter, indkøbscenter eller lign.

2002-mcdonalds-kastrup-01.jpg

Create

Create er fællesnævneren for alle vores kreative løsninger, som hjælper dit brand på vej mod at nå nye højder.

Med Create kan du lade dit brand udfolde sig ud over format og sprænge rammerne. Det giver mulighed for at skabe helhedsoplevelser og iøjnefaldende kampagner, der virkelig differentierer dit brand fra konkurrenternes. I eksemplet ses et kreativt samarbejde mellem Coop og Hjaltelin Stahl på en klassisk Adshel.

Kontakt os med dine kreative ideer og lad os få dem ud at leve i byrummet. Mulighederne er mange.

Få mere inspiration her.

Leveringsspecifikationer

Her kan du downloade leveringsspecifikationer på vores forskellige medietyper. Når du har lagt en ordre, vil du desuden modtage disse af vores kampagneplanlægningsafdeling på lige præcis det eller de medier, som du har købt.

Adshels

Adshel Supermarket Group of 3

Play Adshel Mall

Play Billboard Mall

Play Adshel & Billboard Mall

Play HTML

spec-2.png

Send filer

Nedenfor kan du uploade dine trykklare eller digitale filer til os. Skriv følgende i emnefeltet, tak:

Ordrenr._ Kundenavn_ Kampagneuger(r)_ Medie_

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk