2003-circlek-roedovre-1-scaled.jpg

Skab high-impact med kreativitet.

Clear Channel X Circle K.

Circle K reklamerede i sommeren 2020 for et nyt koncept – nu er udvalgte tankstationer også madstationer. Det budskab kommunikerede de blandt andet ved at ændre ikon i maps. Tankstations-ikonet er ændret til ikonet med kniv og gaffel, der symboliserer en madstation.

Og det er netop det nye ikon, og budskabet om Circle K som en madstation, en kreative outdoor-kampagne skulle fremme forståelsen for.

Den kreative del af kampagnen bestod i, at det nye ikon blev placeret over format på nøje udvalgte Adshels i nærheden af en Circle K madstation.

”Med en kreativ kampagne som denne, opnår annoncøren øget blikfang og skaber high-impact hos de forbipasserende”, siger Rasmus Lundorff, Creative and Commercial Project Manager, Clear Channel.

En undersøgelse fra 2019 viser nemlig, at folk i højere grad er opmærksom på skræddersyet, kreative kampagner*. I synergi med andre medier har kampagnen til formål at fremme forståelsen for budskabet. Rasmus fortæller:

”Outdoor-kampagnen fremhæver og visualiserer deres budskab – det nye ikon, hvilket skaber direkte synergi til andre medier, men taler samtidig også direkte ind i en købssituation – døgnet rundt”.

*Out-of-home Consumer Survey Sweden (OCS Sweden).

Få mere inspiration til kreative kampagner her.

2003-circlek-koege-2-scaled.jpg
2003-circlek-roedovre-1-scaled.jpg
2003-circlek-roedovre-6-scaled.jpg
2003-circlek-gladsaxe-5-scaled.jpg

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk