0822-clearchannel-pride-cphairport-clearchanneldanmark-week32-01.jpg
Nyheder / CSR, Samfundsansvar

Copenhagen Pride x Clear Channel

17/8-22
Fra d. 13-21 august inviterer Copenhagen Pride til årets fejring af mangfoldighed rundt i de københavnske gader. En fest der foregår i byen, hvor alle er velkomne. Endnu engang støtter Clear Channel op omkring Pride og donerer medieplads til at sprede budskabet om frihed til at være den man er.

Temaet for årets Pride er ‘Frihed’. Et tema der dækker bredt i LGBTI+ miljøet. Under det ligger der en betydning der strækker sig fra kampen for at have lov at være den man er i et frit land som Danmark, men også den kamp folk kæmper i de over 70 lande hvor homoseksualitet er ulovligt.

Årets tema er en af de grundlæggende værdier i vores organisation. Friheden skaber grobund for et mangfoldigt samfund, og vi ved, at frihed ikke kan tages for givet. Derfor har vi valgt at sætte fokus på netop dette i år.

Benjamin Hansen, organisatorisk forperson i Copenhagen Pride

Udspringer af det offentlige rum

Pride bevægelsen har vokset sig stor ved at være synlige i det offentlige rum. Og det er lige præcis dette der igen bliver en faktor. Clear Channels medier er placeret hvor befolkningen lever deres liv udenfor hjemmet. Det skaber en tilstedeværelse i gadebilledet og Clear Channel kan således hjælpe Pride med at udbrede deres arena.

Benjamin Hansen fortsætter: ”Vi er glade for samarbejdet med Clear Channel, som er en virksomhed der involverer sig i Pride på tværs af Skandinavien og Europa. Deres mulighed for at ramme folk udenfor hjemmet er vigtig for at skabe opmærksomhed omkring Pride-bevægelsen og vores kamp for rettigheder.”

Den rigtige retning

Fra Clear Channel udtaler Karsten Rask Mikkelsen, Country Manager: ”Hos Clear Channel er vi stolte af at kunne donere plads til så vigtig en sag som Pride. Det betyder meget for os, at vores medier kan bruges til at gøre godt og i Pride ser vi en organisation som gør en forskel og bevæger vores samfund i en retning vi tror på. En retning hvor seksualitet, religiøsitet og etnicitet ikke er afgørende for din ret til at være en del af fællesskabet. Det vigtige arbejde Pride udfører, fortjener at blive vist til så mange som muligt og her kan vi hjælpe til.”

Copenhagen Pride kulminerer lørdag d. 21 august, hvor årets Pride Parade starter ved Frederiksberg Rådhus og slutter på Pride Square ved Rådhuspladsen. Det forventes at der vil være op mod 250.000 tilskuere langs ruten.

Som et nyt tiltag vil kampagnen køre i Københavns Lufthavn, hvor rejsende vil blive mødt af budskabet om at Pride festivalen er i gang.

Kontakt

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk