Creating the future of media

Vi er en del af Clear Channel Outdoor Holdings - en af verdens største udbydere af Outdoor-medier. Vi har en klar vision; Creating the future of media, der guider os i vores daglige arbejde og præger fremtiden. Visionen deler vi med vores kollegaer i 31 lande verden over.

Platform for Brands & Platform for Good

Med en platform, der dagligt når befolkningen, dér hvor de bor og har deres daglige gang, kommer store muligheder, men også et stort ansvar. Derfor har vi et klart mål, om at vores tilstedeværelse skal bidrage til at forbedre og fremtidssikre byer i Skandinavien. Vi anser os derfor som en Platform for brands og en Platform for good.

Outdoor-mediet er en stærk platform for annoncører, hvis formål er at bygge og styrke brands og konvertere og trigge digital adfærd. Uanset om platformen anvendes alene eller i et mediemix, er det den perfekte platform for brands.

Men vi er mere en bare en platform for brands. Vi ønsker at give tilbage til byerne og befolkningen. Derfor investerer vi løbende i infrastruktur og projekter, der bidrager til at gøre Outdoor-mediet til en platform, der gør godt.

Danmark
Clear Channel Danmark tilbyder en exceptionel dækning, der er blandt Danmarks bedste, med mulighed for at nå 82% af Danmarks befolkning på en uge gennem 6000 reklameskilte, der er fordelt i 115 byer i 60 kommuner. Vi er ca. 20 ansatte på det danske hovedkontor, som ligger på Christianshavn i hjertet af København.

Skandinavien
Clear Channel Skandinavien tilbyder markedets bedste dækning med 165.000 klassiske og digitale reklameskilte placeret attraktivt, i områder, hvor Skandinaverne har deres daglige gang.

Verden
Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) er en af verdens største outdoor-udbydere med en bred portefølje bestående af 510.000 reklameskilte i 31 lande, og som verdens førende i Asien, Europa, Latinamerika og Nordamerika.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk