m6b4052.jpg

Om os

Clear Channel Danmark A/S er en del af Clear Channel Outdoor Holdings, en af verdens største udbydere af Outdoor-medier. Vi opererer i over 31 lande på tværs af fem kontinenter. Med over en halv million reklameflader, forbinder Clear Channel, hver måned, tusindvis af brands med knap en halv milliard mennesker, via inspirerende Outdoor-kampagner, når de færdes i det offentlige rum verden over.

En essentiel del af byrummet

Hver dag forbinder vi annoncører med tusindvis af mennesker via inspirerende Outdoor-kampagner. Vi er en del af danskernes referencepunkt, og vi er med dem hele dagen. Vi er der, fra de går ud ad døren, om morgenen, når de transporterer sig fra A til B og måske også B til C, og når de skal hjem igen om aftenen.

Vi leverer medieplatformen. Og vi guider også annoncørerne, så de eksponerer den rette målgruppe, det rette sted, i den rette tid. Med ca. 6.000 reklameflader, tilbyder vi analogt og digitalt Outdoor i hele Danmark, og vores medier eksponeres hver dag for mere end 2 mio. mennesker. Det giver brands mulighed for at nå 82% af ​Danmarks befolkning på to uger.​

Bag vores standere med plakater, og de små pixels i vores digitale skærme, ligger viden samt erfaring om, hvad der gør en kampagne til en succes. Wildersgade på det smukke Christianshavn danner rammen for vores hovedkontor, og sammen varetager vi hele processen fra den indledende kundekontakt, udvælgelse af relevante medieplaceringer til den fysiske opsætning af kampagnen.

I tæt samarbejde med kommuner, samt førende partnere inden for transport, byudstyr og Point of Sale, arbejder vi på konstant at udvikle, udvide og integrere vores udstyr, så kampagnen eksponeres bedst muligt i kombination med, at udstyret integreres i det omgivende miljø, hvor mennesker færdes.

En handledygtig organisation

Vi er en handledygtig organisation bygget op omkring klare og effektive processer med henblik på både at kunne servicere vores annoncører, og også en organisation, som har tæt kontakt med de koncessioner, vi arbejder med. Vores organisation har kompetente medarbejdere, der har stor erfaring med lige netop det fagområde, som de bestrider. Dette er essentielt, eftersom vi har et krav om, at vores medarbejdere forstår de udfordringer, som vores annoncører har samt de målsætninger, som vores koncessioner skal leve op til.

Salg & marketing

Vi har én af de største salgsorganisationer, inden for Outdoor, i Danmark. Vi har tæt kontakt med de største annoncører, reklame- og mediebureauer. Vi foto- og videodokumenterer overfor kunden, hvordan kampagnen står i byrummet, ligesom vi supporterer det med konkrete analyser og effektmåling.

Kampagneplanlægning

I tæt kontakt med annoncører, bureauer, kommuner og andre samarbejdspartnere håndterer vores afdeling for kampagneplanlægning, med stor sikkerhed, opsætning, vedligeholdelse og nedtagning af alle kampagner. De sikrer således høj kvalitet både før, under og efter kampagnen.

Produkt

Med en dygtig medarbejderstab har vi  dedikerede ressourcer til de forskellige medietyper. De bidrager til udviklingen af kampagnen og den løbende håndtering af samarbejdet lige fra placering til pris på produktet og kreative forespørgsler.

Operations

Foruden at opsætte kampagner i hele landet, har vi en stor opgave i at vedligeholde byinventar og reklameflader, hver eneste dag, så alt fremstår pænt og præsentabelt. Vores Operations-afdeling servicerer vores +6000 reklameflader, der er fordelt i 115 byer i 60 kommuner. Vores serviceenhed er til rådighed 24/7, 365 dage om året.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk