m6b4052.jpg

Om Clear Channel

En essentiel del af byrummet

Clear Channel Danmark A/S er en del af Clear Channel Outdoor Holdings Inc., som er en af verdens største Outdoor-virksomheder og opererer i over 40 lande på tværs af fem kontinenter. Vores vision er enkel, men essentiel i byrummet. Hver dag forbinder vi annoncører med tusindvis af mennesker via inspirerende Outdoor-kampagner. Vi er en del af danskernes referencepunkt, og vi er med dem hele dagen. Vi er der, fra de går ud ad døren, om morgenen, når de transporterer sig fra A til B og måske også B til C, og når de skal hjem igen om aftenen.

Vi leverer medieplatformen. Og vi guider også annoncørerne, så de eksponerer den rette målgruppe, det rette sted, i den rette tid. Med ca. 7.000 reklameflader, tilbyder vi analogt og digitalt Outdoor i hele Danmark, og vores medier eksponeres hver dag for mere end 2 mio. mennesker.

Bag vores standere med plakater, og de små pixels i vores digitale skærme, ligger viden samt erfaring om, hvad der gør en kampagne til en succes. Wildersgade på det smukke Christianshavn danner rammen for vores nye hovedkontor, og sammen med vores Operations-afdeling varetager vi hele processen fra den indledende kundekontakt, udvælgelse af relevante medieplaceringer til den fysiske opsætning af kampagnen. I tæt samarbejde med kommuner, samt førende partnere inden for transport, byudstyr og Point of Sale, arbejder vi på konstant at udvikle, udvide og integrere vores udstyr, så kampagnen eksponeres bedst muligt i kombination med, at udstyret integreres i det omgivende miljø, hvor mennesker færdes.

Vores historie

Clear Channel Danmarks slægtsskab omfatter mange Outdoor-reklamepionere. Med en historie tilbage fra det 19. århundrede, er vi stolte af vores arv, som et af landets førende Outdoor-virksomheder.

dk-history.png

En handledygtig organisation

Vi er en handledygtig organisation bygget op omkring klare og effektive processer med henblik på både at kunne servicere vores annoncører, og også en organisation, som har tæt kontakt med de koncessioner, vi arbejder med. Vores organisation har kompetente medarbejdere, der har stor erfaring med lige netop det fagområde, som de bestrider. Dette er essentielt, eftersom vi har et krav om, at vores medarbejdere forstår de udfordringer, som vores annoncører har samt de målsætninger, som vores koncessioner skal leve op til. Overordnet har vores organisation en ledergruppe, der mødes jævnligt, i beslutningsøjemed, og som sætter retning for virksomheden. Vi implementerer hurtigt beslutningerne, i de respektive afdelinger, hvorefter vi får det ud at leve hos både annoncører og koncessioner.

Salg & marketing

Vi har én af de største salgsorganisationer, inden for Outdoor, i Danmark. Vi har tæt kontakt med de største annoncører, reklame- og mediebureauer. Vi foto- og videodokumenterer overfor kunden, hvordan kampagnen står i byrummet, ligesom vi supporterer det med konkrete analyser og effektmåling.

Kampagneplanlægning

I tæt kontakt med annoncører, bureauer, kommuner og andre samarbejdspartnere håndterer vores afdeling for kampagneplanlægning, med stor sikkerhed, opsætning, vedligeholdelse og nedtagning af alle kampagner. De sikrer således høj kvalitet både før, under og efter kampagnen.

Produkt

Med en dygtig stab af projektledere har vi  dedikerede ressourcer til de forskellige medietyper. De bidrager til udviklingen af kampagnen og den løbende håndtering af samarbejdet lige fra placering til pris på produktet og kreative forespørgsler.

Operations

Foruden at opsætte kampagner i hele landet, har vi en stor opgave i at vedligeholde byinventar og reklameflader, hver eneste dag, så alt fremstår pænt og præsentabelt. Vores Operations-afdeling servicerer vores 7.000 reklameflader rundt om i hele Danmark samt byudstyr i over 40 kommuner. Vores serviceenhed er til rådighed 24/7, 365 dage om året.

Vil du arbejde i Clear Channel?

Vi er en dynamisk virksomhed med omkring 30 dedikerede medarbejdere. Hver dag gør vi alt, hvad vi kan, for at styrke vores position som den foretrukne leverandør, af Outdoor-løsninger, i Danmark. Vi lægger stor vægt på at have dyb forståelse for vore kunders behov og holde, hvad vi lover.

Vi holder til i dejlige, lyse og velindrettede lokaler i Wildersgade, tæt på både kanalen og Metroen. Og tæt på mange af vores kunder! Vores produktionsteam er ofte på farten, men har lager mv. i Sydsverige.

Som Clear Channel-medarbejder bliver du en del af en ung, dynamisk og salgsorienteret hverdag, og du har mulighed for at udvikle dig med opgaver på tværs af hele vores værdikæde og på tværs af landegrænser. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Skandinavien såvel som hele Clear Channel International.

Vi spænder bredt i vores faglige profiler, dog har vi særligt fokus på løbende at tiltrække og udvikle de bedste inden for Salg. Du er også velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning:


m6b9819.jpg

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc.

Clear Channel Danmark A/S er en del af Clear Channel Outdoor Holdings, Inc.

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. er en af verdens største Outdoor-virksomheder og opererer i over 40 lande på tværs af fem kontinenter. Med mere end 650.000 reklameflader, forbinder Clear Channel, hver måned, tusindevis af brands med knap en halv milliard mennesker, via inspirerende Outdoor-kampagner, når de færdes i det offentlige rum verden over.

Vores værdier

Vi arbejder ud fra et værdisæt, bestående af fem grundlæggende leveregler, som er fundamentet for vores organisation:

Freedom

Vi udtrykker frit vores meninger og handlinger. Vi tager initiativ til bedre måder at udføre vores arbejde på.

Flexibility

Vi tænker i løsninger. Vi handler ansvarsfuldt med tillid og respekt.

Forward Thinking

Vi overvejer altid konsekvensen af vores handlinger. Vi lærer af historien – og skaber fremtiden.

Fulfilling Promises

Vi spiller hinanden gode. Vi holder, hvad vi lover. Vi siger det, som det er. Vi vender hurtigt tilbage, hvis der opstår ændringer.

Fast

Vi er agile og er hurtige til at tilpasse os markedet.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk