Nyheder

Nyheder / Detail, Digitalt

Landsdækkende, digitalt annonceringsnetværk i shoppingcentrene er nu live!

Vi slår nu dørene op til vores fulde, digitale annonceringsnetværk i storcentrene. Nu består netværket af mere end 160 digitale skærme fordelt i 14 af Danmarks største shoppingcentre landet over. Shoppingcentre med mere end 54 mio. årligt besøgende. Vi kalder det Play Shopping - Danmarks største digitale Outdoor-kategori i shoppingcentrene.

Læs mere
Nyheder / Digitalt

Clear Channel går digitalt i et af landets største shoppingcentre

Clear Channel står stærkt på det nordiske marked med digitale løsninger, og har investeret massivt i udvikling af deres nationale, digitale netværk i Danmark. 2. juli 2018 indgik virksomheden deres seneste samarbejde om digitalisering i Rosengårdcentret i Odense, et af Danmarks største shoppingcentre.

Læs mere
Nyheder / CSR, Digitalt

Clear Channel bidrager med kampagne til støtte for AIDS-Fondet og hiv-forskning

Hos Clear Channel ønsker vi at støtte den gode sag og derfor har vi i år valgt at sætte kræfterne ind på at styrke forskning og forebyggelse af hiv-smitte i Danmark. Med støtten til projektet har vi i samarbejde med AIDS-Fondet og Lauritz.com valgt at donere en 4-ugers kampagne på vores digitale netværk, som en del af en større velgørenhedsauktion til fordel for AIDS-Fondets arbejde.

Læs mere
Nyheder / Digitalt, Inspiration

IKEA giver inspiration på farten

Nyd IKEA kataloget uanset hvor du er! Sådan lyder det fra møbelgiganten selv, der satte nye højder for katalog-formatet, og i et kreativt univers præsenterede deres nye produktkatalog i et stort digitalt format i metroen på Nørreport station.

Læs mere
Nyheder / Digitalt

Nye udvidelser i Metroens digitale netværk

Vi er live med nye digitale skærme på både Vanløse og Ørestad station, der med over 200.000 ugentlige rejsende indgår i vores digitale Metro Play-netværk og en samlet eksponering af mere end 1,8 millioner rejsende om ugen.

Læs mere
Nyheder / Detail, Digitalt

Mall Play går live i Esbjergs nye indkøbsmekka

Fra i dag kan de shoppelystne livsnydere glæde sig til inspiration og underholdning, når Mall Play går live med 16 dynamiske skærme i Esbjergs nye storcenter BROEN Shopping, i hjertet af storbyens bymidte.

Læs mere

Ring til os

På +45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk