christianshavn-kanal-scaled.jpg

Karriere

Vi er en dynamisk virksomhed med omkring 20 dedikerede medarbejdere. Hver dag gør vi alt, hvad vi kan, for at styrke vores position som den foretrukne leverandør, af Outdoor-løsninger, i Danmark. Vi lægger stor vægt på at have dyb forståelse for vore kunders behov og holde, hvad vi lover.

Vi holder til i dejlige, lyse og velindrettede lokaler i Wildersgade på Christianshavn, tæt på både kanalen og Metroen. Og tæt på mange af vores kunder! Vores produktionsteam er ofte på farten, men har lager mv. i Sydsverige.

Som Clear Channel-medarbejder bliver du en del af en ung, dynamisk og salgsorienteret hverdag, og du har mulighed for at udvikle dig med opgaver på tværs af hele vores værdikæde og på tværs af landegrænser. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Skandinavien såvel som hele Clear Channel International.

Vi spænder bredt i vores faglige profiler, dog har vi særligt fokus på løbende at tiltrække og udvikle de bedste inden for salg. Du er også velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning.

Ledige stillinger

Key Account Manager – KøbenhavnMød vores medarbejdere

Er du nysgerrig på hvem, der arbejder hos Clear Channel? Her kan du se kontaktinformation på os.

ER VI NOGET FOR DIG?

Her kan du læse om Clear Channel. Tror du, at vi kan være en spændende karrierevej for dig? Under ledige stillinger kan du se, hvilke jobmuligheder der lige nu er ledige i Clear Channel Skandinavien. Her kan du se  “Vores vej” – et værdigrundlag, der guider os i vores daglige arbejde.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk