panoram-play.jpg
Nyheder / Analyse, Digitalt og Kampagneeffekt

Digital Outdoor kan nu dokumenteres

Tænk at blot 44 Panorama Play-skærme rammer næsten 1 million danskere om ugen. Tilmed rammer de præcist og med en høj grad af relevans.

Hver uge eksponeres 851.000 danskere ml. 16-66 år for Panorama Play. Det ved vi, fordi vi nu kan måle præcis hvor mange, der passerer vores 44 store digitalskærme både om dagen og om ugen. Panorama Play er således et medie, der dækker bredt og tilmed har en høj frekvens på 7.

Panorama Play, som var det allerførste netværk af digitale Outdoor-skærme i Danmark, rammer ikke bare mange, men man kan som annoncør også ramme utrolig præcist og skabe en høj grad relevans for modtageren. Netop dette blev den afgørende faktor for Statoil ift. medievalg på deres seneste kampagne. Målet med image-kampagnen var at skabe awareness omkring deres morgenmadsprodukter, hvorfor det var vigtigt at være særligt fremtrædende i bybilledet i morgentimerne. Kampagnen kørte således i en periode på 3 uger og kun i morgentimerne. Statoil’s Marketing Manager fremhæver tidsstyret indhold, der kan give massiv dækning i et bestemt tidsinterval, som noget af det bedste ved mediet.

Det er helt klart en styrke, at man kan lave differentieret og tidstyret indhold. Desuden kan man lave produkterne lidt mere lækre med animation fx kaffedamp”. I forhold til hvor effektiv kampagnen har været, udtaler han endvidere: ”For ikke at ”spilde” en masse annoncekroner resten af dagen, passede digital annoncering godt til kampagnens mål"

Morten Christensen, Marketing Manager, Statoil

Ved at udnytte de digitale virkemidler som Panorama Play lægger op til, kan du, ligesom Statoil, skabe en mere levende kampagne med mere målrettet kommunikation.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk