sedumtag-vaerloese-hbo-mockup-v02-1.jpg
Nyheder

Veldokumenteret, exceptionel dækning hos Clear Channel

Skab kendskab og bliv top-of-mind på kort tid med en landsdækkende outdoor-kampagne. Vores Adshels er taktisk placeret ved blandt andet trafikerede veje, biografer, supermarkeder, uddannelsesinstitutioner og busstoppesteder. Din Adshel-kampagne kan være national med mange hundrede reklameflader, eller skræddersyet med udvalgte placeringer efter dit ønske.

Læs mere om vores Adshels her.

Adshels er Danmarks førende outdoor-medie, og er ideelt når du ønsker at kommunikere bredt og generere stor opmærksomhed på kort tid. Går dine ønsker i retning af mere specifikke og taktiske placeringer skræddersyr vi din kampagne og tilpasser den efter dine interesseområder. Se mere om vores Adshels her og i Index Danmark.

82% dækning med to ugers kampagne

Ved en to ugers Adshel kampagne med 82% dækning, kan annoncører nå 3,3 mio. danskere i alderen 15-70 år, og flere end 4 mio. danskere +12 år, – det er exceptionel dækning.

At et outdoor-medie som Adshels kan levere dækning på 82% er et resultat af danskernes daglige rejsevaner på tværs af kommunegrænserne, og deres færden i lokalområdet. Vores Adshels rammer danskerne, når der pendles til og fra arbejde, besøges venner og familie, handles ind osv. Dette er blevet dokumenteret af Kantar Gallup, og gjort officielt i Index Danmark.

Det er sket ved at Kantar har ladet et udsnit danskere indstille en app på deres smartphone, dedikeret til at måle deres daglige færden, og således lavet en Rejsevaneundersøgelse. Kantar har så sammenføjet data fra rejseundersøgelsen med vores Adshel serier. De har fusioneret  danskernes ugentlige færden med præcise koordinater på hver enkel Adshel-placering i Clear Channels serier. På dette grundlag har de målt dækningen, altså det antal personer, som i løbet af én eller to uger har været i synsafstand og indenfor synsfeltet af de Adshels, der indgår i en given serie.

Se mere om vores Adshels her og i Index Danmark.

*Data fra Kantar Gallup 2020

Find data i Index Danmark

Kantar Gallup har målt vores Adshels, og alle kan finde understøttende data på vores exceptionelle dækning i Index Danmark. Veldokumenterede data giver dig de bedste forudsætninger for at træffe de rigtige beslutninger om dine medieinvesteringer. Et solidt datagrundlag giver dig mulighed for at sammenligne og skifte mellem forskellige outdoor-løsninger i medieplanlægningen.

1121-tv2networks-dexternewblood-week45-ballerup-03.jpg

Få mere info

Få mere info om hvordan du skaber kendskab og bliver top-of-mind med landsdækkende outdoor-kampagner, ved at kontakte os på mail: kundeservice@clearchannel.dk eller telefon: +45 36440244.

Eller find din kontaktperson her.

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk