0521-lidl-create-week18-gentofte-04.jpg
Nyheder

Aldrig set før; Lidl vækker lugtesansen på outdoor-mediet

Lidl er klar med ny brandidentitet, nyt slogan og ny imagekampagne, der skal fremhæve kædens fokus på friskhed. En landsdækkende outdoor-kampagne synliggør derfor budskabet om friskheden, og med ønsket om at skabe øget opmærksomhed med innovation og kreativitet, er Lidl first-mover, i Danmark, på at vække både syns-og lugtesansen til live i gadebilledet.

Syns- og lugtesansen vækkes til live på udvalgte lokationer med fuldfolieret buslæskærme og som noget helt nyt på outdoor – med duften af friske æbler. Duften kommer fra professionelle duft diffusere, vi har monteret på indersiden af buslæskærmene, fortæller Rasmus Lundorff, Creative & Commercial Project Manager, Clear Channel Danmark.

 

Rasmus Pape, indkøbsdirektør i Lidl, udtaler: 

Det er ingen hemmelighed, at vi i Lidl arbejder benhårdt på at erobre endnu større markedsandele i Danmark. Vi overvejer i den forbindelse altid, hvordan vi bedst skaber opmærksomhed omkring Lidl, fx via spændende og anderledes marketingtiltag som dette. Her vælger vi at sende duften af friskhed direkte ud til danskerne for at kommunikere, at vi i Lidl har friskhed og kvalitet i absolut særklasse.

Et samarbejde der bygger på at udfordre og nytænke

Vi er utrolig begejstret for samarbejdet med Lidl og deres mediebureau Havas, der er med på at udfordre og nytænke løsninger på outdoor-mediet. Også i efteråret 2020 var vi sammen first-mover, i Danmark, på at anvende AR via Snapchat på Outdoor-mediet. Se mere om den case her.

En klog investering

Nok er det sjovt at udvikle innovative, kreative løsninger, men det er også en klog investering. Mange undersøgelser viser, at kreativitet vækker øget opmærksomhed og i højere grad får forbrugerne til at huske din reklame. Desuden viser reklameanalysen 2020, at forbrugerne savner kreative, inspirerende reklamer. De mener, der er flere dårlige reklamer end tidligere – at de er for uinspirerende og mangler kvalitet. Det vil vi lave om på i samarbejde med vores kunder!

Og Lidl er langt fra de eneste, der efterspørger kreativitet. Senest har Schulstad, Disney, Kikkoman og Cirkle K også gjort sig ekstra bemærket med kreative kampagner. Se udvalgte cases her.

Sparring om jeres kreative muligheder?

Uanset om I selv har en idé til, hvordan I ønsker at eksekvere en kreativ outdoor-kampagne, eller I har brug for input fra os, er vi klar til en uforpligtende dialog om jeres muligheder.

Find din kontaktperson her eller kontakt Rasmus Lundorff.

Rasmus Lundorff

Senior Manager Create & Engage

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk