2206-cc-stoetter-oslo-pride.jpg
Nyheder / CSR, Samfundsansvar

STOLT PARTNERSKAB MED PRIDE I HELE SKANDINAVIEN

12/8-22
Clear Channel har en stolt tradition af at samarbejde med Pride, og i år er vi glade for at samarbejde med både Oslo Pride, Stockholm Pride, West Pride og Copenhagen Pride.
LGBT+-rettighedsbevægelsen har gjort imponerende og vigtige fremskridt i løbet af de sidste årtier, og den store synlighed bevægelsen har opnået er takket være de årlige pride-festivaler. Festivaler der har deres rødder i bybilledet. Med vores digitale platform, ønsker vi at bidrage til at dele den farverige manifestation af alles ret til at elske den de vil, og være den, de vil være.

Med 165.000 overflader rundt omkring i Skandinavien når vores netværk ud til millioner af mennesker på steder, hvor de bor og færdes. Udendørs annoncering har også en meget høj opmærksomhed, og har dermed en reel indvirkning på modtageren.

Med store muligheder for at nå bredt ud, har vi også et stort ansvar for at gøre en forskel og give underrepræsenterede grupper mulighed for at få deres stemme hørt.

Country Manager i Clear Channel Danmark, Karsten Rask Mikkelsen

Samfundsudviklingen og LGBT+ personers fremgang verden over er mange gange begyndt med at tage en plads i det offentlige rum. Både Clear Channel og Pride er en naturlig del af bybilledet.

-Clear Channel er til stede, hvor folk lever deres liv udenfor hjemmet. Vi ved, at vores medier får meget opmærksomhed, og har en reel indflydelse, fortsætter Rask Mikkelsen.

Kampen for queer-rettigheder og inklusion handler om at fremhæve værdien af ​​et mangfoldigt samfund.

– Med retfærdighed som en af ​​vores kerneværdier er engagement i queer-rettigheder et vigtigt element i vores ønske om hyggeligere, mere dynamiske og bæredygtige byer, siger Rask Mikkelsen.

ENGAGEMENT OG HISTORIE UDOVER LANDETS GRÆNSER

Denne sommer har vi været engageret i West Pride i Göteborg, Oslo Pride, Stockholm Pride og ikke mindst det nu igangværende Copenhagen Pride.

Om sommeren lægger vi ekstra vægt på Pride på vores kanaler. Sommeren 2021 samarbejdede Clear Channel med WorldPride i København og Stockholm Pride. Vi har i flere år haft et samarbejde med Stockholm Pride.

I Clear Channel er mangfoldighedsarbejdet også en del af vores kultur hver dag, hele året rundt. I Norge har Clear Channel et omfattende samarbejde med Oslo Pride for at løfte kompetence og arbejde med inklusion, både i rekruttering, onboarding, træning, i det daglige arbejde og ved eksterne arrangementer. Samtidig får Oslo Pride en unik mulighed for at nå ud med sine budskaber, bidrage til øget viden og være en god påmindelse i folks hverdag.

ENGAGEMENT UDOVER SKANDINAVIEN

Clear Channels engagement i Pride rækker også ud over Skandinaviens grænser. Clear Channel er også involveret i Pride i Frankrig, Spanien, Belgien, Irland, Storbritannien, Holland og Italien.

Læs mere om Clear Channels samarbejde her.

Kontakt

Ring til os

+45 3644 0244. Eller send en e-mail til kundeservice@clearchannel.dk